Kādi akmeņi būs veiksmes talismani zodiaka zīmēm 2024. gadā

Rotaslietas ar dabīgiem akmeņiem, saskaņā ar leģendu, ir īsti amuleti gan sievietēm, gan vīriešiem. Nākamā 2024. gada talismans ir Zaļais koka pūķis, kas ir gudrības, spēka un zināšanu apguves simbols un pats par sevi simbolizē veiksmi.

Ezoteriķe Helga Kolta pastāstīja, kuri dabīgie akmeņi un rotaslietas ar dārgakmeņiem kļūs par īstiem veiksmes talismaniem zodiaka zīmēm 2024. gadā.

Auns

Šogad Aunam vajadzētu pievērst uzmanību tādiem sarkaniem akmeņiem kā granāts vai rubīns. Sarkanā krāsa tiek uzskatīta par kaislības un enerģijas simbolu, tāpēc šīs rotaslietas palīdzēs piesaistīt veiksmi biznesā un arī atbalstīs mīlas attiecībās. Ir laba ideja valkāt rotaslietas ar šiem akmeņiem pie sirds. Piespraude vai kulons uz garas ķēdes kļūs ne tikai par talismanu, bet arī palīdzēs pasargāt jūs no ļaunas acs un aizsargāt jūsu mīlestību.

Vērsis

Vērsim 2024. gadā ieteicams pievērst uzmanību smaragdiem, turmalīniem un citiem zaļajiem akmeņiem. Zaļā krāsa simbolizē dabu, harmoniju un izaugsmi. Šīs rotaslietas palīdzēs piesaistīt veiksmi finansēs un arī radīs labvēlīgu atmosfēru rūpēm par savu veselību. Īpaši šogad jums palīdzēs kuloni ar turmalīniem. Tie jāvalkā uz rokassprādzēm, kas ierāmētas vara. Šis dārgakmens kombinācijā ar metālu labvēlīgi ietekmēs Jūsu sirds un asinsvadu sistēmu un arī stiprinās Jūsu imūnsistēmu.

Dvīņi

Dvīņiem vajadzētu pievērst uzmanību akvamarīniem, kā arī zilajiem cirkoniem un safīriem. Zilā krāsa ir saistīta ar garīgo skaidrību un komunikāciju. Auskari ar šīm rotām palīdzēs koncentrēties uz jaunu zināšanu iegūšanu. Un gredzens ar vienu zilu akvamarīnu būs ilga, bet patīkama ceļojuma priekšvēstnesis.

Vēzis

Vēžiem ir piemērotas sudraba rotaslietas ar pērlēm, oniksu un berilu. Šie akmeņi ir saistīti ar Mēnesi un simbolizē sievišķību un intuīciju. Viņi jums palīdzēs ģimenes attiecību jomā un sniegs emocionālu atbalstu. Neliels kulons vai gredzens no sudraba, kuru nēsāsi, to nenovelkot, kļūs par Tev uzticamu aizsargājošu amuletu.

Lauva

Lauvām ieteicams pievērst uzmanību spilgti dzelteniem akmeņiem, piemēram, topāzam, citrīnam vai dzintaram. Dzeltenā krāsa ir saistīta ar sauli un simbolizē prieku un enerģiju. Auskari ar šiem akmeņiem palīdzēs piesaistīt veiksmi radošos projektos un vairos personīgo laimi.

Jaunava

Jaunavām vajadzētu pievērst uzmanību klasiskajiem dziļi zilajiem safīriem, kā arī azurītiem. Zilā krāsa ir saistīta ar debesīm un simbolizē tīrību un uzticību.

Lasi vēl: Loterijas horoskops 2024. gadam visām zodiaka zīmēs

Broša ar šiem akmeņiem palīdzēs nodibināt lietišķu komunikāciju un arī piesaistīt uzticamus partnerus.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment